Bank BGŻ zakończył II etap projektu „Stojak rowerowy w każdym mieście” , w ramach którego ustawionych zostało prawie 200 stojaków w 111 miastach w Polsce. W sumie w 2011 i 2012 roku ustawionych zos
Zaangażowanie pracowników wolontariuszy Kredyt Banku w świąteczną akcję charytatywną „Qurier Św. Mikołaja” zostało wyróżnione nagrodą „Odpowiedzialna Inicjatywa Miesiąca” w styczniowej
Prawie 53 lata po otwarciu pierwszego lokalu w Ypsilanti w stanie Michigan, Domino?s Pizza otworzyło właśnie dziesięciotysięczny lokal sieci. Nieprzypadkowo pojawił się on w Istambule, stolicy kraju, który jest rynkiem cechują
Dajmy się ponieść szaleństwu! Dajmy się ponieść emocjom! Szyjmy biało-czerwoną flagę – apeluje w nagraniu dla WPROST Tomasz Zimoch.Z inicjatywą szycia biało czerwonej flagi, która wypełni sektor polskich kibi
Mówiąc wprost, nasi politycy zgodnie przebimbali wakacje. Nam od tego gorzej nie było, chwila spokoju, którą zaczęło już Euro, a która przeciągnęła się po igrzyska w Londynie, była przyjemna, wręcz relaksacyjna.
Krzysztof Zawadzki, wiceprezes zarządu ds. ekonomiczno-finansowych TAURON Polska Energia, został laureatem konkursu Dyrektor Finansowy Roku 2011 w kategorii dużych przedsiębiorstw.Kapituła konkursu wyróżniła wiceprezesa
Magazyn dla inwestorów TREND wyróżnił Wind Mobile za najwyższą jakość relacji inwestorskich.Badaniu zostało poddanych 360 spółek notowanych na New Connect. Wśród badanych spółek 13 zostało
Współpraca Deante z młodymi projektantami nabrała nowego wymiaru podczas tegorocznej edycji targów beECO. Przekazane przez firmę produkty wyposażenia wnętrz zyskały drugie życie w trakcie warsztatów prowadzonych w strefie Co
Zarząd Polskiego Stowarzyszenia Public Relations zwrócił się do członków o komentarz w sprawie metod działania rzecznika prasowego opisanych 17 lutego w dzienniku Metro, w artykule Edyty Błaszczak ?Rzecznik ministra radzi, jak
Jakiś czas temu informowaliśmy o tym, że ruszył nowatorski program testów sprzętu AGD - Amica Wyzwanie. W programie tym osoby o różnym stopniu znajomości nowych technologii, sztuki gotowania oraz preferencjach